In de wereld van Digital Twins is er maar één Visual Twin. Breng veranderingen in jouw gebied in verbluffend realistisch 3D tot leven met onze Visual Twin.

Herkenbaarheid in bewegend beeld

Veranderingen in het ruimtelijk domein hebben altijd impact op de omgeving, en dus ook op betrokkenen zoals omwonenden. Het bestaande beeld wordt immers vervangen door iets nieuws. Er wordt iets toegevoegd of juist verwijderd. Wat herkenbaar was, is dat straks niet meer. En dit roept vragen op. Om deze reden is het van cruciaal belang om vanaf het begin van een traject al duidelijkheid te creëren, door transparant en eerlijk te communiceren met alle betrokken partijen. Door hen een herkenbaar en realistisch beeld te geven van de jouw plannen, creëer je draagvlak en voorkom je dat jouw project vertraging oploopt.

Betrouwbaar, accuraat en begrijpelijk

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het maken van realistische en betrouwbare visualisaties. Wij werken op basis van beschikbare en accurate omgevingsdata, waardoor posities en hoogtes van objecten altijd overeenkomen met de plek waar ze in werkelijkheid (komen te) staan. Wij maken dus geen inschattingen, maar maken een eerlijk en realistisch beeld van jouw project.

Bij het creëren van de Visual Twin maken we gebruik van verschillende technieken zoals Photogrammetry en point clouds die we verwerken in Unreal Engine.

Hoog realisme in beeld

Met Visual Twin: Animatie introduceren we onze nieuwe dienst. We integreren bewezen en betrouwbare technieken in dynamische beelden. We maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde oplossingen.

Wij creëren dus geen video’s alleen voor het mooie plaatje, we blijven ook vasthouden aan het principe van het realistische beeld. Het eerlijke verhaal, zoals je van ons gewend bent, maar dan in beweging.

Betrek onze visualisatie vanaf de eerste projectfase

Combineer onze visualisatie dienst met het Gebiedsparticipatie Platform. Dit is een visuele tool waarin wij projectinformatie toegankelijk maken door middel van passende, interactieve visualisaties en kaartmateriaal. Met behulp van de kaartlagen kunnen wij jouw projectinformatie al vanaf de eerste fase visualiseren. Het Gebiedsparticipatie Platform kunnen wij integreren in jouw eigen projectomgeving.

Detailniveau

Wij werken bij The Imagineers met verschillende detailniveau’s. Bekijk hieronder het verschil of lees de pagina met alle details.

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Verschillende uitingen zijn mogelijk

  • Als downloadbare animatie (MP4 bestand) voor presentatie op scherm.
  • Als video geplaatst op een Youtube of Vimeo account voor presentatie op een website.
  • Als content binnen het Gebiedsparticipatie Platform.

Geschikt voor bijna alle bestandsformaten

Heb je jouw projectinformatie al op zekere hoogte uitgewerkt in 2D of 3D? Ook dan kunnen wij genoeg voor elkaar betekenen: we kunnen aangeleverde modellen in ons eigen software-pakket opnemen. Alle informatie die reeds in jouw organisatie aanwezig is, kunnen we wellicht slim hergebruiken. Dit scheelt dubbel werk en drukt de kosten. We kunnen overweg met bijna alle gangbare bestandsformaten. Hierdoor ontstaat er een goede integratie met content van derden. 

Integratie met onze Planner Digital Twin

Deze content kan tevens gebruikt worden als integratie met onze Digital Twin – Windplanner.

Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Vraag een demo aan of start een 14 dagen testversie van onze Windplanner software. 

Portfolio

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vraag het aan Peter.

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land