Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Geloven in de kracht van samenwerken

We worden enthousiast van het dichter bij elkaar brengen van initiatiefnemers en stakeholders bij veranderingen in de fysieke leefomgeving. We werken graag samen met partners die ons enthousiasme hierin delen.

Wij geloven in de kracht van samenwerken en investeren continu in het onderhouden en uitbouwen van ons nationale- en internationale netwerk van partners. Vanuit dit ecosysteem vindt een interessante uitwisseling van kennis en contacten plaats, waar eindgebruikers blij van worden.


Persoonlijke benadering

Wij zijn een onafhankelijk technologiebedrijf dat visuele tooling ontwikkelt die processen versnelt en acceptatie en draagvlak vergroot. Onze tooling is echter ‘slechts’ een (hulp)middel.

Pas in handen van een professional die het op het juiste moment inzet en expertise toevoegt, wordt het verschil gemaakt. Daarom werken we graag samen. Dit doen we op een persoonlijke, open en transparante manier. Omdat geen situatie gelijk is, maken we graag afspraken die het beste aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie.

Win-winsituatie voor beide partijen

Incidenteel optrekken tijdens een project of strategisch samenwerken rondom productontwikkeling, marketing en/of sales: alle samenwerkingsvormen zijn mogelijk en leveren voor beide partijen een win-winsituatie op. Daarnaast kun je als partner deelnemen aan ons partnerprogramma met onder andere kennissessies en aantrekkelijke, jaarlijkse terugkerende verdiensten. Transparantie en een menselijke aanpak staan centraal en niet te vergeten een beetje lol en plezier in onze samenwerking.


Gezamenlijk werken aan de meest overtuigende projecten

Wij zijn ervan overtuigd dat een project begint en eindigt met de vraag van de eindgebruiker. Als partners bundelen we elkaars krachten en bieden we de eindgebruiker het beste van twee werelden: onze visualisatie- en participatietools en jouw expertise als professional.

Dit zeggen (inter)nationale partners over onze samenwerking:

“Gezamenlijk werken aan de meest gebruikers- vriendelijke tooling”

Jeroen Rispens (Mett)

Rijk van Volskuilen

Rijk van Voskuilen(Over Morgen)

“The Imagineers biedt met zijn sterke visualisatie- en participatietools van de schets- tot de realisatiefase een grote meerwaarde voor de complexe processen van de energietransitie.”


Jeroen Rispens

Jeroen Rispens(Mett)

“Wij raden onze klanten aan om met The Imagineers te werken als complexe plannen eenvoudig uitgelegd moeten worden aan de belanghebbenden. Ook is de mogelijkheid om een beeldgestuurde enquête toe te voegen van grote meerwaarde bij de participatieve projecten die wij ondersteunen met ons digitale participatieplatform.”

Gezamenlijk werken aan de meest gebruikersvriendelijke tooling met onze trotse partners:

Bij de ontwikkeling en integratie van onze tooling werken we strategisch samen met verschillende technologiebedrijven zoals METT, Cesium, Cyclomedia, Persimia, ESRI, Microsoft en Amazon Web Services. Principes zoals privacy security, mobile first en integratie via API’s staan hierin centraal.

Benieuwd wat een partnerschap met The Imagineers je kan brengen?

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land