Wij werken onder andere samen met:

Marjolijn van Stuijvenberg(Communicatieadviseur)

Bovenlokale samenwerkingsverbanden en projecten

“In het RES project energienoordveluwe.nl hebben de visualisatie van de zoekgebieden voor wind- en zonne-energie goed gewerkt bij onze consultatieronde van inwoners. De gegeven scores en argumenten heeft ons veel waardevolle informatie opgeleverd. Daarmee kunnen we duidelijke keuzes maken in de uitwerking onze energiestrategie. “


Hans Buis(Projectteam)

Ringzuid Groningen

“Het besluitvormingsproces is veel sneller gegaan dan anders. Iedereen snapte waar we het over hadden. Daardoor konden we duidelijker en helderder met elkaar communiceren.”


Guido Wallagh(Partner bij Inbo en Projectleider informatie- en consultatieronde)

Marineterrein

“Wij hebben met uitermate veel plezier en waardering samen gewerkt met The Imagineers. De snelheid van handelen, de professionaliteit, het inlevingsvermogen, de creativiteit en de kwaliteit van het uiteindelijke product zijn een belangrijke succesfactor geweest voor het participatieproces. Tour.marineterrein.nl biedt daarnaast nog zoveel extra mogelijkheden om met de samenleving het gesprek over de toekomst van Marineterrein Amsterdam te voeren, maar evenzeer zoveel andere locaties in het land. “


Janine Venebrugge(Medewerker Wonen)

Twenterand

“Alle beschikbare woningbouwkavels zijn in één oogopslag zichtbaar, dat is precies waar we naar op zoek waren!”


Joyce Nolten(Medior communicatieadviseur)

Projectorganisatie Rotterdamsebaan

“In vogelvlucht kun je heel duidelijk de ligging van de nieuwe weg laten zien of zelf ‘in een auto stappen’ en alvast de routes verkennen. Een echte eyecatcher voor ons informatiecentrum!”

Alfred Hamstra(projectleider Energie)

Gemeente Groningen

“Het inzetten van het stakeholder engagement platform is erg effectief gebleken, in combinatie met de andere communicatiemiddelen. We hebben hiermee in korte tijd twee keer meer mensen bereikt dan normaal. En daarnaast hebben wij nu een schat aan data. Onder andere de RES Groningen gebruikt dit nu als één van hun data bronnen. Het mooiste van het platform vind ik de combinatie van de beleving van mogelijke turbines in het landschap en dat bewoners zelf geschikte locaties kunnen aanwijzen. Daaruit is een heatmap ontstaan waarmee inzichtelijk is hoe de bevolking over locaties denkt. ”


Christophe Mouette(Chargé de missions foncier et Développement Solaire)

BayWa r.e

“Deze update is perfect! De bolfoto tour is een toegevoegde waarde voor ons bedrijf en wordt zeer gewaardeerd door onze belanghebbenden. Tot slot willen we u bedanken voor het doen van dit project met ons en we niet zullen aarzelen om terug te komen voor toekomstige projecten.”


Pauline Beumer(Coördinator Corporate Cummunications)

Lelystad Airport

“The Imagineers geeft je op een realistische manier een kijkje in de toekomst! Dit is precies waar wij als luchthaven naar op zoek zijn. Het team van experts denkt met je mee, is snel en gaat uitdagingen aan.”


Jeroen van der Hee(Senior communicatieadviseur)

Tappan

“The Imagineers Holland heeft voor mijn A15-project (provincie Gelderland) een mooie visualisatie gemaakt over de nieuwe A15-aansluitingen in Bemmel en Zevenaar. Werkte aantoonbaar goed op een groot touchscreen. Omwonenden en wegontwerpers konden echt in gesprek over de ontwerpvoorstellen. Werkt ook lekker op de iPad, smartphone of VR-bril.”


Marc van der Loo(Projectmanager)

Heijmans

“Er lag een behoorlijke uitdaging en de lat hebben we heel hoog gelegd, maar samen met The Imagineers hebben we in een zeer korte tijd en met een enorm intensieve samenwerking, een topprestatie geleverd.”

Ontdek onze ervaring in projecten in de ruimtelijke ordening

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

wind

infra

solar

line

land