Wij werken onder andere samen met:

Marjolijn van Stuijvenberg

Marjolijn van Stuijvenberg

(Communicatieadviseur)

Bovenlokale samenwerkingsverbanden en projecten

“In het RES project energienoordveluwe.nl hebben de visualisatie van de zoekgebieden voor wind- en zonne-energie goed gewerkt bij onze consultatieronde van inwoners. De gegeven scores en argumenten heeft ons veel waardevolle informatie opgeleverd. Daarmee kunnen we duidelijke keuzes maken in de uitwerking onze energiestrategie. “


Logo aanpak ring ring zuid

Hans Buis

(Projectteam)

Ringzuid Groningen

“Het besluitvormingsproces is veel sneller gegaan dan anders. Iedereen snapte waar we het over hadden. Daardoor konden we duidelijker en helderder met elkaar communiceren.”


Guido Wallagh INBO

Guido Wallagh

(Partner bij Inbo en Projectleider informatie- en consultatieronde)

Marineterrein

“Wij hebben met uitermate veel plezier en waardering samen gewerkt met The Imagineers. De snelheid van handelen, de professionaliteit, het inlevingsvermogen, de creativiteit en de kwaliteit van het uiteindelijke product zijn een belangrijke succesfactor geweest voor het participatieproces. Tour.marineterrein.nl biedt daarnaast nog zoveel extra mogelijkheden om met de samenleving het gesprek over de toekomst van Marineterrein Amsterdam te voeren, maar evenzeer zoveel andere locaties in het land. “


Janine Venebrugge

Janine Venebrugge

(Medewerker Wonen)

Twenterand

“Alle beschikbare woningbouwkavels zijn in één oogopslag zichtbaar, dat is precies waar we naar op zoek waren!”


Jordi Mijnheer

Jordi Mijnheer

(Content medewerker)

Projectbureau De Zuidlanden

“Met de realistische visualisatie kunnen we stap voor stap de ontwikkeling van Middelsee laten zien in 3D. Het is een waardevolle aanvulling omdat men kan zien hoe het gebied eruit komt te zien, en dat in een 3D vertaling. We zetten nu gezamenlijk stappen om een Online Bezoekerscentrum te realiseren waar we informatie kwijt kunnen die interessant is voor zowel bestaande bewoners en als voor toekomstige bewoners. Wij vinden het platform van The Imagineers waardevol en een aanvulling op de middelen die wij al hebben. Stap voor stap ontwikkelt Projectbureau De Zuidlanden/Middelsee van beeld naar realiteit met The Imagineers.”


Joyce Nolten

Joyce Nolten

(Medior communicatieadviseur)

Projectorganisatie Rotterdamsebaan

“In vogelvlucht kun je heel duidelijk de ligging van de nieuwe weg laten zien of zelf ‘in een auto stappen’ en alvast de routes verkennen. Een echte eyecatcher voor ons informatiecentrum!”


Hedwig Dijkstra

Hedwig Dijkstra

(Senior Advisor)

Communicatiebureau Keijzer

“Waarom we voor het Online Bezoekerscentrum hebben gekozen is dat het laagdrempelig is en praktisch uitvoerbaar. Het ziet er goed uit, maar het is niet overdreven gelikt. Er is een mooie balans tussen beleving toevoegen en laagdrempelig houden en dat past goed bij een overheidsorganisatie.”

Logo gemeente Groningen

Alfred Hamstra

(projectleider Energie)

Gemeente Groningen

“Het inzetten van het stakeholder engagement platform is erg effectief gebleken, in combinatie met de andere communicatiemiddelen. We hebben hiermee in korte tijd twee keer meer mensen bereikt dan normaal. En daarnaast hebben wij nu een schat aan data. Onder andere de RES Groningen gebruikt dit nu als één van hun data bronnen. Het mooiste van het platform vind ik de combinatie van de beleving van mogelijke turbines in het landschap en dat bewoners zelf geschikte locaties kunnen aanwijzen. Daaruit is een heatmap ontstaan waarmee inzichtelijk is hoe de bevolking over locaties denkt. “


Christophe Mouette

Christophe Mouette

(Chargé de missions foncier et Développement Solaire)

BayWa r.e

“Deze update is perfect! De bolfoto tour is een toegevoegde waarde voor ons bedrijf en wordt zeer gewaardeerd door onze belanghebbenden. Tot slot willen we u bedanken voor het doen van dit project met ons en we niet zullen aarzelen om terug te komen voor toekomstige projecten.”


Pauline Beumer

Pauline Beumer

(Coördinator Corporate Cummunications)

Lelystad Airport

“The Imagineers geeft je op een realistische manier een kijkje in de toekomst! Dit is precies waar wij als luchthaven naar op zoek zijn. Het team van experts denkt met je mee, is snel en gaat uitdagingen aan.”


Jeroen van der Hee

Jeroen van der Hee

(Senior communicatieadviseur)

Tappan

“The Imagineers Holland heeft voor mijn A15-project (provincie Gelderland) een mooie visualisatie gemaakt over de nieuwe A15-aansluitingen in Bemmel en Zevenaar. Werkte aantoonbaar goed op een groot touchscreen. Omwonenden en wegontwerpers konden echt in gesprek over de ontwerpvoorstellen. Werkt ook lekker op de iPad, smartphone of VR-bril.”


Marc van der Loo

Marc van der Loo

(Projectmanager)

Heijmans

“Er lag een behoorlijke uitdaging en de lat hebben we heel hoog gelegd, maar samen met The Imagineers hebben we in een zeer korte tijd en met een enorm intensieve samenwerking, een topprestatie geleverd.”


Renee ten Tije

Renee Ten Tije

(Assistent Projectbegeleider)

Zonnepark Meerstad Noord

“Voor mij persoonlijk is het prettig dat het systeem achter het Online Bezoekerscentrum makkelijk is. We kunnen er alles opzetten. En als ik iets groters veranderd wil hebben, dan is het prettig dat de Imagineers snel reageren. Zoiets moet soms gewoon even snel. En die deadlines worden altijd gehaald. Het grootste voordeel vind ik dat ik zelf dingen kan aanpassen. Ik geef dingen graag uit handen aan een goede partij, maar ik wil er wel zelf bij kunnen. Als er een fout opstaat, kun je het direct zelf aanpassen.”


Silvia Mosterd

Sylvia Mosterd

(Omgevingsmanager)

Dijkversterking Lauwersmeer

“Voor ons is de beleving dé toegevoegde waarde van het Online Bezoekerscentrum, want alle feitelijke informatie kun je ook ergens anders aanbieden. Maar door het zo te presenteren spreek je een grotere groep aan en blijft die groep langer hangen. We zijn er heel blij mee, want ook de feedback die we krijgen is positief.”

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land