Neem contact op
Wil jij onze producten en diensten zelf ervaren?

Blijf communiceren met stakeholders

Projecten op het gebied van energietransitie veranderen de leefomgeving van betrokkenen. Hierdoor kan er een ongefundeerde weerstand ontstaan. Daarom is het belangrijk om te blijven communiceren met de stakeholders. Met het Gebiedparticipatie Platform leveren wij een waardevolle bijdrage aan het informeren en mobiliseren van het gesprek tussen betrokkenen en bestuurders. Hierbij moeten beide partijen elkaar gaan vinden om draagvlak voor het energieproject te creëren.


Vergroot de kennis van betrokkenen

Wij zijn al tientallen jaren betrokken bij energievraagstukken. Hierdoor kennen wij het belang van het betrekken van stakeholders. Zij voelen zich pas betrokken wanneer jij op de juiste manier en tijd informatie over jouw energieproject deelt. We helpen je graag om de kennis van betrokkenen te vergroten. Hierdoor kunnen zij een gefundeerde mening vormen en actief aan het participatieproces deelnemen. Van zon- tot windprojecten: we zijn ervaren in alle onderdelen van de energietransitie.


Sluit aan op de belevingswereld

Het Gebiedsparticipatie Platform stelt jou in staat om jouw energieproject goed aan te laten sluiten op de belevingswereld van betrokkenen. Dit stimuleert stakeholders om te participeren. Zij kunnen eenvoudig aan jouw energieproject meedoen door in het kaartgestuurde participatieplatform bijvoorbeeld enquêtes in te vullen. Ook behoort het plaatsen van opmerkingen en het voeren van discussies over bepaalde vraagstukken tot de bijbehorende functionaliteiten.

Online Bezoekerscentrum als presentatiemiddel

Combineer het Gebiedsparticipatie Platform met het Online BezoekerscentrumDit is een 3D-omgeving waarin je alle informatie over jouw project kwijt kunt. Hierdoor is het product uitermate geschikt als presentatiemiddel voor jouw project. Daarnaast kun je met het Online Bezoekerscentrum volledig zelfstandig te werk gaan: wij leveren een vast format, dat jij vult met content. Zo staat jouw Online Bezoekerscentrum in principe binnen een dag online. Hoe uitgebreid of beknopt jouw project ook is.


Visualisaties als bijkomende dienst

Onze visualisaties vormen een aanvullende dienst op het Gebiedsparticipatie Platform. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het maken van visualisaties. Deze trekken de aandacht, vertellen het werkelijke verhaal, zijn accuraat én kunnen bijdragen aan het creëren van draagvlak. Vanwege de data die wij gebruiken, kunnen wij onze 3D-camera’s op exact dezelfde plek plaatsen als waar de echte foto’s en video’s zijn genomen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een realistische weergave geven van de veranderingen in de leefomgeving.

Bekijk onze infrastructuur video

Wij helpen je graag om je communicatiedoelstellingen te behalen.

Ontdek onze ervaring in projecten in de ruimtelijke ordening

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

wind

infra

solar

line

land