Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Of mail | bel
ernest@theimagineers.com
06 – 53 90 35 76

Verduurzaming Woerden

De gemeente Woerden is bezig met het verduurzamen van de omgeving. Op 15 juli 2021 zijn de kaders vastgesteld voor het opwekken van wind- en zonne-energie om de nieuwe klimaatdoelstellingen van 2030 te bereiken. 

Op de kaart staan foto-iconen aangegeven. Bij het klikken op een van deze iconen kunnen de visualisaties worden getoond vanuit de locatie. Op deze manier worden plannen aantoonbaar gemaakt en wordt de werkelijke impact van een project zichtbaar.

Benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier.

Bij dit project was het belangrijk om meerdere mogelijkheden te visualiseren, daarom wordt er gebruik gemaakt van wel 17 fotolocaties. Op iedere locatie zijn ook meerdere scenario’s uitgewerkt. Zo zijn er twee soorten windmolens in kaart gebracht: 3mw en 5.6 mw. Voor de zonneweide is een scenario van 200 meter, en een van 800 meter uitgewerkt. Deze visualisaties zijn gemaakt om het gesprek tussen stakeholders te bespoedigen. Op basis van eerlijke beelden kunnen mensen met elkaar in gesprek gaan. Dit lopende project zal de aankomende jaren steeds meer vorm krijgen, hiervoor wil de gemeente Woerden ons platform ook blijven gebruiken. Door het aanleveren van nieuwe plannen en tekeningen kunnen wij deze in kaart brengen.

Ook benieuwd naar ons product: het Gebiedsparticipatie Platform? Link dan hier.