Op de kaart staan foto-iconen aangegeven. Bij het klikken op een van deze iconen kunnen de visualisaties worden getoond vanuit de locatie over de verduurzaming. Op deze manier worden plannen aantoonbaar gemaakt en wordt de werkelijke impact van een project zichtbaar.

Benieuwd? Klik hier om het resultaat te zien!

Bij dit project was het belangrijk om meerdere mogelijkheden te visualiseren, daarom wordt er gebruik gemaakt van wel 17 fotolocaties. Op iedere locatie zijn ook meerdere scenario’s uitgewerkt voor de verduurzaming. Zo zijn er twee soorten windmolens in kaart gebracht: 3mw en 5.6 mw. Voor de zonneweide is een scenario van 200 meter, en een van 800 meter uitgewerkt. Deze visualisaties zijn gemaakt om het gesprek tussen stakeholders te bespoedigen. Op basis van eerlijke beelden kunnen mensen met elkaar in gesprek gaan over de verduurzaming. Dit lopende project zal de aankomende jaren steeds meer vorm krijgen, hiervoor wil de gemeente Woerden ons platform ook blijven gebruiken. Door het aanleveren van nieuwe plannen en tekeningen kunnen wij deze in kaart brengen.

Ook benieuwd naar ons product: het Gebiedsparticipatie Platform? Klik dan hier. Bent u benieuwd hoe visualisaties uw project kunnen helpen rondom het verduurzamen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over onze visualisatie dienst?