Innovatie zit in ons DNA

Wij zijn The Imagineers en kunnen alles visueel tot leven brengen. De nieuwste visuele technieken onderzoeken we en proberen we uit. Slaan we steil achterover van verwondering? Dan gaan we de tools gebruiken zodra de kans zich voordoet. Nooit zomaar, trouwens. Altijd met een belangrijke doelstelling als leidraad. En als het nu nog niet kan, dan kunnen wij het straks als eerste.

Verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht

Ons team bestaat uit bevlogen beeldmakers, software-engineers, creatieve geesten en technisch specialisten. Wij worden warm van visuele technische tools die wij kunnen gebruiken voor onze missie: het versnellen van projecten met visualisaties om de communicatie tussen betrokken partijen te vergemakkelijken. Want: verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht. Dat geloven wij niet, dat weten wij. We denken graag met je mee als je een specifiek vraagstuk of project hebt waarbij visualisaties het verschil kunnen maken.

Onze cultuur

Onze cultuur is gemakkelijk terug te vinden in onze kernwaarden. Zo zit werken met onze collega’s onderling hoog in ons dna, maar uiteraard ook met onze klanten.

  • Vandaag goed, morgen beter: stap voor stap, gewoon doen!
  • Samen werken met lol en plezier
  • Open en transparant
  • Neem je vrijheid, pak je verantwoordelijkheid
  • Focus op eindresultaat

Word jij onze nieuwe collega?

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land

The Imagineers logo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volg ons op social media