Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Uitgebreide mogelijkheden met de projectwebsite

Een Projectwebsite is een centrale plek waarop je volledig zelfredzaam duidelijke informatie over jouw project kunt geven. De softwaretool kent uitgebreide mogelijkheden zoals het plaatsen van een tijdlijn en het delen van documenten met verschillende toegangsniveaus. Daarnaast krijgen betrokkenen de mogelijkheid om op de gedeelde informatie te stemmen en reageren.

Sneller en met meer succes

De publiekelijke participatie van betrokkenen kan bijdragen aan een grotere interesse en gevoel van belang voor jouw project. Het is een middel om tot betrokkenheid te komen. Door stakeholders tijdig te betrekken, ben je beter in staat tot het creëren van acceptatie en/of draagvlak. Hierdoor vergroot je de kans om de doorlooptijd van jouw project te verkorten en jouw project tot een succesvol einde te brengen. 


Geen ongewenste vertraging

Zet een Projectwebsite in als je betrokkenen een plek wil bieden waar ze openlijk en vroegtijdig geïnformeerd worden over jouw project. Hierdoor voorkom je dat betrokkenen gebrekkige informatie krijgen en als gevolg daarvan onterechte feedback geven op jouw project. Zo loop je geen ongewenste vertraging op door weerstand uit de omgeving. Dit scheelt achteraf veel gedoe!

Laagdrempelig en snelle projectwebsite

Onze missie is om te zorgen voor verhelderende communicatie. Dit doen wij door snel en laagdrempelig een website voor jou klaar te zetten door middel van een template. Het enige wat jij hoeft te doen, is de content plaatsen. Heb je geen voldoende tijd om dit zelf te doen? Vraag ons naar de mogelijkheden om je hierbij te helpen. Zo staat jouw website binnen één week online!

De zeven voordelen van een Projectwebsite

  1. Kies een template die aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. Hierdoor wordt de Projectwebsite herkenbaar voor betrokkenen.
  2. Integreer de informatie van de Projectwebsite aan jouw social media-kanalen. Dit vergroot jouw zichtbaarheid.
  3. Deel een tijdlijn van het project. Door de juiste informatie te delen, creëer je meer draagvlak voor jouw project.
  4. Plaats een overzicht van de Frequently Asked Questions (FAQ) van jouw project. Dit werkt tijdbesparend, omdat je niet telkens dezelfde vragen hoeft te beantwoorden.
  5. Vul de template met jouw eigen content. Zo ben je zelfredzaam en kan jouw Projectwebsite binnen één week online staan. 
  6. Sluit met jouw Projectwebsite automatisch en maximaal aan op de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Hierdoor is jouw Projectwebsite voor een brede doelgroep toegankelijk. 
  7. Leg de verantwoordelijkheid voor hosting, beheer en support bij ons neer. Zo weet je zeker dat jouw Projectwebsite aan alle privacy en security-eisen voldoet.

 

Benieuwd naar alle functionaliteiten? Vraag een demo aan!

Toegankelijk voor brede doelgroep

Als je met ons gaat samenwerken, ben je zeker van een website die aan alle wettelijke eisen met betrekking tot privacy en security voldoet. Daarnaast maken wij een template voor jouw Projectwebsite die aansluit op de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Hierdoor is jouw Projectwebsite automatisch en maximaal toegankelijk voor een brede doelgroep. Dit maakt jouw Projectwebsite inclusief.


Het beste van twee werelden

Geef de informatie op jouw Projectwebsite meer verdieping door het te integreren met het Gebiedsparticipatie Platform. Door middel van deze visuele tool worden beeld, context en dialoog met elkaar verbonden. De combinatie van deze drie elementen zorgt ervoor dat je duidelijk met de betrokkenen kunt communiceren en dat zij de kans krijgen om te participeren tijdens jouw project.

Heb je verdere vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Binnen één week plaatsen we jouw professionele Projectwebsite online.

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land