Peter Cupurus
Spreek ons aan
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Onpartijdig en accuraat

We zijn onpartijdig en hebben geen belang bij de impact van een project. Waar het ons wél om gaat, is dat we accurate visualisaties creëren van jouw aangeleverde projectinformatie. We garanderen dat de visualisaties kloppen met de geplande veranderingen in de leefomgeving. Hierdoor nemen de visualisaties alle onduidelijkheden van betrokkenen weg. Dit zorgt voor meer draagvlak van jouw project. Wij zijn het wat dat betreft volledig met Albert Einstein eens: ‘Logic will get you from A to B, imagination will take you everywhere’.

Exacte overeenkomst met de werkelijkheid

Onze visualisaties zijn accuraat vanwege de data die wij gebruiken. Voor projecten in Nederland zetten we onder andere de Basis Grootschalige Topografie (BGT) en het Actuele Hoogtebestand Nederland (AHN) in. Dit zijn digitale kaarten van Nederland waarop gebouwen, wegen, waterlopen, terreinen en spoorlijnen eenduidig zijn vastgelegd. De kaart is op twintig centimeter nauwkeurig en bevat veel details zoals bomen, wegen en gebouwen. Bij internationale projecten passen wij weer andere stelsels toe. Zo zijn er in verschillende landen andere datasets beschikbaar. 

We zetten onze 3D-camera op exact dezelfde positie als de beelden neer en passen de foto’s zo aan dat de lijnen en aangegeven posities precies overeenkomen met de werkelijkheid. 


Projectproces versnellen met visualisatie

Zet onze visualisatie dienst in vanaf het moment dat jouw project gaat leven. Dit kan in een vroeg stadium zijn, maar we kunnen ook pas later om de hoek komen kijken. Over het algemeen geldt: hoe eerder je ons betrekt, hoe meer draagvlak je krijgt. Je hebt altijd te maken met betrokkenen die weerstand bieden. Maar als je al vanaf het begin open en transparant bent geweest door realistische visualisaties te delen, creëer je meer begrip. Hierdoor versnelt jouw hele projectproces.

Werken volgens de scrum-methode

Voor het opleveren van projecten en productontwikkeling werken we volgens de scrum-methode. Dit betekent dat we met een zelforganiserend team korte sprints doorlopen tijdens het ontwikkelen van een visualisatie. Een sprint begint met een planning. Hoeveel sprints er nodig zijn, verschilt per project. Na elke sprint leveren wij een (deel)product op dat we gezamenlijk evalueren in een review. Hierna begint het proces opnieuw, totdat we samen het beste resultaat hebben bereikt. Deze effectieve en flexibele manier van werken zorgt er ook voor dat we eventuele problemen en voortschrijdend inzicht snel het hoofd kunnen bieden. 


De vijf voordelen van visualisatie op een rij:

  1. Onze eerlijke visualisaties leiden tot meer draagvlak van jouw project en hierdoor versnelt het projectproces.
  2. We werken met betrouwbare stelsels die de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van jouw project vergroten.
  3. Je kunt ons in elke projectfase inschakelen en dit maakt ons onafhankelijk. In co-creatie bepalen we wie welk onderdeel voor zijn of haar rekening neemt. Hierdoor heb jij invloed op de doorlooptijd en het aantal uren dat er aan het project besteed mogen worden.
  4. We zijn een bedrijf met een menselijk gezicht en we houden van persoonlijk contact. Dit vormt de basis voor een succesvolle samenwerking.
  5. Ons zelforganiserende team ontzorgt je graag door websitecontent te plaatsen, beheren en onderhouden.
Vraag ons om meer van onze expertises

Online Bezoekerscentrum als presentatiemiddel

Combineer het Gebiedsparticipatie Platform met het Online BezoekerscentrumDit is een 3D-omgeving waarin je alle informatie over jouw project kwijt kunt. Hierdoor is het product uitermate geschikt als presentatiemiddel voor jouw project. Daarnaast kun je met het Online Bezoekerscentrum volledig zelfstandig te werk gaan: wij leveren een vast format, dat jij vult met content. Zo staat jouw Online Bezoekerscentrum in principe binnen een dag online. Hoe uitgebreid of beknopt jouw project ook is.


Visualisaties als bijkomende dienst

Onze visualisaties vormen een aanvullende dienst op het Gebiedsparticipatie Platform. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het maken van visualisaties. Deze trekken de aandacht, vertellen het werkelijke verhaal, zijn accuraat én kunnen bijdragen aan het creëren van draagvlak. Vanwege de data die wij gebruiken, kunnen wij onze 3D-camera’s op exact dezelfde plek plaatsen als waar de echte foto’s en video’s zijn genomen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een realistische weergave geven van de veranderingen in de leefomgeving.

Bekijk onze infrastructuur video

Betrek onze visualisatie vanaf de eerste projectfase

Combineer onze visualisatie dienst met het Gebiedsparticipatie Platform. Dit is een visuele tool waarin wij projectinformatie toegankelijk maken door middel van passende, interactieve visualisaties en kaartmateriaal. Met behulp van de kaartlagen kunnen wij jouw projectinformatie al vanaf de eerste fase visualiseren. Het Gebiedsparticipatie Platform kunnen wij integreren in jouw eigen projectomgeving.

Geschikt voor bijna alle bestandsformaten

Heb je jouw projectinformatie al op zekere hoogte uitgewerkt? Ook dan kunnen wij genoeg voor elkaar betekenen: we kunnen uitgewerkte en aangeleverde modellen in ons eigen software-pakket opnemen. Alle informatie die reeds in jouw organisatie aanwezig is, kunnen we wellicht slim hergebruiken. Dit scheelt dubbel werk en zo kun je de kosten laag houden. We kunnen overweg met bijna alle bestandsformaten. Hierdoor ontstaat er een goede integratie met content van derden. 

Bekijk onze infrastructuur video

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vraag het aan Peter.

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land