Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Verbeter de dialoog en creëer draagvlak voor jouw windpark

Een windpark ontwerpen is één ding. Draagvlak creëren voor het project is een tweede. Ons advies? Betrek de omgeving zo vroeg mogelijk met de Windplanner. Met deze visuele tool ontdek je knelpunten en vind je oplossingen, nog voordat grote investeringen zijn gedaan. Door het plan zo realistisch mogelijk te visualiseren, ziet iedereen waar het echt over gaat. En dat verbetert de dialoog.


Volledig zelfredzaam aan de slag 

Binnen een paar muisklikken kun je helemaal zelf waar ook ter wereld een toekomstig windpark schetsen. Daarnaast kun je online en in realtime de verschillende scenario’s verbeelden en delen. De beelden kun je gebruiken tijdens de planningsfases, ontwerpateliers, bewonersbijeenkomsten en het vergunningstraject. Ter plekke kun je de windmolens verschuiven en het effect op het landschap bekijken.

Nothing found.

Ronald de Vries
Contacteer ons direct
Wil je weten hoe wij jou kunnen ondersteunen?

Makkelijk en snel

De mogelijkheden van Windplanner reiken ver. Aanpassingen zoals hoogte, verlichting, diameter en snelheid van de rotorbladen of type turbine zijn simpel te veranderen. Net als windrichting en het effect van schaduw op elk moment van het jaar. Om nog meer inzicht te krijgen, koppelen wij de Windplanner met GIS-, wind-, risicokaarten.


Nieuwste webtechnologieën en mogelijkheid tot samenwerken

Bij de ontwikkeling van de Windplanner hebben wij de nieuwste webtechnologieën ingezet en heeft gebruiksvriendelijkheid en samenwerking tussen alle betrokken partijen centraal gestaan. Ook bieden wij jou bewust de mogelijkheid om met verschillende organisaties te kunnen werken aan hetzelfde windproject.

Doe het zelf of word ontzorgd

Al vanaf € 150 per maand kun je zelf met de Windplanner aan de slag. Maar je kunt ons ook vragen om razendsnel een windpark voor je in beeld te brengen. Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek Windplanner!

Bezoek windplanner.com

Online Bezoekerscentrum als presentatiemiddel

Combineer het Gebiedsparticipatie Platform met het Online BezoekerscentrumDit is een 3D-omgeving waarin je alle informatie over jouw project kwijt kunt. Hierdoor is het product uitermate geschikt als presentatiemiddel voor jouw project. Daarnaast kun je met het Online Bezoekerscentrum volledig zelfstandig te werk gaan: wij leveren een vast format, dat jij vult met content. Zo staat jouw Online Bezoekerscentrum in principe binnen een dag online. Hoe uitgebreid of beknopt jouw project ook is.


Visualisaties als bijkomende dienst

Onze visualisaties vormen een aanvullende dienst op het Gebiedsparticipatie Platform. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het maken van visualisaties. Deze trekken de aandacht, vertellen het werkelijke verhaal, zijn accuraat én kunnen bijdragen aan het creëren van draagvlak. Vanwege de data die wij gebruiken, kunnen wij onze 3D-camera’s op exact dezelfde plek plaatsen als waar de echte foto’s en video’s zijn genomen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een realistische weergave geven van de veranderingen in de leefomgeving.

Bekijk onze infrastructuur video

Wil je meer weten over onze plannersoftware?

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land