Een beeld zegt meer dan 1000 worden

Om te voorkomen dat je project vertraging oploopt, is het betrekken van relevante stakeholders heel belangrijk. Dat kunnen omwonenden zijn, maar ook ondernemers of milieuorganisaties. Maak je daarbij uitsluitend gebruik van traditionele communicatiemiddelen, dan kan het lastig zijn om stakeholders goed te informeren. Je bereikt bijvoorbeeld niet elke doelgroep of stakeholders haken af omdat de content te saai of ingewikkeld is.

Het Online Bezoekerscentrum is de perfecte aanvulling op traditionele communicatiemethodes. Door middel van 360 graden-fotografie en visualisaties ziet de bezoeker een uiterst realistische weergave van de veranderingen in de (leef)omgeving. Naast deze visuele weergave van de werkelijkheid, wordt andere informatie (zoals onderzoeken, rapporten en verslagen) op aantrekkelijke wijze gepresenteerd.
Vraag/antwoord modules maken directe communicatie met stakeholders mogelijk. Omdat het platform 24/7 en vanaf elk device te bezoeken is, is het een laagdrempelige manier voor stakeholders om zich te informeren. Óók als fysieke ontmoetingen als gevolg van een lockdown niet door kunnen gaan.

Online bezoekerscentrum

De voordelen van het Online Bezoekerscentrum

  • Bevordert het participatieproces door stakeholders op realistische, transparante en inspirerende wijze bij je project te betrekken
  • Fungeert als bibliotheek waarin alle documentatie over het project op één plaats verzameld is
  • Bevordert interactie met stakeholders door vraag/antwoord-modules
  • Bereikbaar voor een brede doelgroep door 24/7 beschikbaarheid
  • Staat binnen één dag online en is eenvoudig zelf te beheren
  • Integratie met externe applicaties zoals: de BouwApp, Dialog en Mett

Het resultaat van onze ervaring

Het Online Bezoekerscentrum is het resultaat van onze jarenlange ervaring met stakeholders in het participatieproces op een beeldende manier informeren. Het viel ons op dat veel projecten om uiteenlopende redenen vertraging opliepen, bijvoorbeeld omdat slechts een beperkte groep stakeholders werd bereikt of omdat de verstrekte informatie verouderd of incorrect was. Daarom hebben we al onze kennis samengevoegd in een tool die zulke uitdagingen elimineert.

Impressie

Benieuwd wat het Online Bezoekerscentrum je kan brengen?