Tussen Lauwersoog en de Westpolder ligt de Groningse Lauwersmeerdijk. Die dijk gaat Waterschap Noorderzijlvest versterken en beschermt ze de provincie Groningen in de toekomst tegen overstromingen vanuit zee.

Keijzer Communicatie heeft ons gevraagd om voor het dijkversterkingsproject van Noorderzijlvest een Online Bezoekerscentrum op te zetten. Hiermee willen ze de omwonenden en geïnteresseerden informeren over de plannen rondom de dijkversterking.

Het project bevindt zich in een vroege fase, waardoor nog niet alle plannen zeker zijn. Alle ontwikkelingen die gaandeweg meer vorm krijgen, zullen een plek krijgen in het Online Bezoekerscentrum.

Naast de informatie die te vinden is in het Online Bezoekerscentrum, zijn de diverse 360 graden fotolocaties van grote toegevoegde waarde. Deze geven niet alleen een goede indruk van het projectgebied, maar tonen ook aanvullende informatie over specifieke plekken in het gebied. Door middel van zogenaamde “Points of Interest” zijn er interactieve klikpunten gerealiseerd waaraan aanvullende informatie gekoppeld is.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hier het Online Bezoekerscentrum van Noorderzijlvest.

Nieuwsgierig naar het Online Bezoekerscentrum?