Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Of mail | bel
ernest@theimagineers.com
06 – 53 90 35 76

Duurzame energie Woudenberg

Duurzaamheid en energiebesparing worden steeds belangrijkere thema’s in de maatschappij. Dit geldt ook voor Woudenberg. Door te besparen op energie kunnen ook wij op de lange termijn over voldoende energie beschikken.

In samenwerking met Mett zetten wij eenvoudig een projectwebsite online binnen één week, zoals in dit geval voor de duurzame energie in Woudenberg. Het platform van Mett is simpel in gebruik, met maar liefst 90 verschillende functionaliteiten.

De projectwebsite voor Woudenberg is het eerste project waarbij The Imagineers en Mett de handen ineen hebben geslagen. De thema’s verduurzaamde energie opwek en energiebesparing staan centraal. Vanuit de Regionale Energie Strategie en nationale afspraken wordt ook in Woudenberg gekeken naar duurzame opwek van zon- en windenergie. Onder leiding van bureau Over Morgen wordt participatie met inwoners gefaciliteerd.

Link naar de omgeving van projectwebsite Woudenberg. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen, neem dat contact op middels onze contact pagina.