Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Versterk uw projectontwikkeling met ons platform

Bent u bezig met projectontwikkeling in de energietransitie en op zoek naar een manier om uw projecten te communiceren en te verbeteren? Dan bieden wij bij The Imagineers de oplossing!


Exacte overeenkomst met de werkelijkheid

Ons gebiedsparticipatie platform is specifiek ontwikkeld om initiatiefnemers in de energietransitie te ondersteunen. Onze 360 graden bolfoto’s en visualisaties bieden een waarheidsgetrouwe en realistische weergave van uw projecten, en onze enquêtefunctionaliteiten op basis van beeld, stellen betrokkenen en stakeholders in staat om actief mee te denken over het project. Ook is het mogelijk een online rondleiding te ontwikkelen en de beelden in een Virtual Reality omgeving te presenteren. 


Bewezen effectiviteit

Wij begrijpen het belang van transparantie en communicatie in de energietransitie. Daarom bieden wij niet alleen visueel aantrekkelijke beelden, maar ook de mogelijkheid om deze beelden te verrijken met extra informatie en data van geobronnen. Onze beelden zijn zo realistisch en waarheidsgetrouw, dat ze zelfs in rechtszaken worden gebruikt. We kunnen voorbeelden laten zien waarmee duidelijk wordt dat een visualisatie daadwerkelijk een realistisch beeld geeft van de toekomstige situatie. Dat geeft vertrouwen in het project. 


Onze platform biedt de volgende voordelen:

  • Onpartijdigheid, onze focus ligt op het creëren van accurate visualisaties.
  • Nauwkeurigheid, onze visualisaties zijn nauwkeurig door de inzet van gegevensbronnen zoals de Basis Grootschalige Topografie (BGT) en het Actuele Hoogtebestand Nederland (AHN). Internationale projecten worden aangepast aan de beschikbare datasets.
  • Reële beelden, onze 3D-camera staat op exact dezelfde plek als de beelden en we passen de foto's aan zodat ze precies overeenkomen met de werkelijkheid.
  • Draagvlak vergroten, door de nauwkeurige en realistische visualisaties nemen we onduidelijkheden bij betrokkenen weg, ze krijgen een realistisch beeld van de geplande veranderingen in hun omgeving. Daardoor ontstaat meer begrip en draagvlak voor jouw project en verloopt de communicatie soepeler.
  • Tijd en energie, door de juiste informatie te geven bespaar je tijd en energie, omdat er minder vergaderingen en discussies nodig zijn om een project uit te leggen. 
  • Bewijsstuk, bovendien zijn de beelden in rechtszaken bruikbaar als bewijsstuk. 

Ons gebiedsparticipatieplatform biedt jouw projecten in de energietransitie een unieke manier om betrokkenheid te bevorderen en om te zorgen voor een realistische en accurate weergave van jouw plannen.


Deskundige ondersteuning

Onze adviseurs staan altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen, zodat u uw projecten met vertrouwen kunt presenteren. Ervaar zelf de waardevolle bijdrage aan uw projectontwikkeling in de energietransitie.

Neem contact met ons op voor een demonstratie en we laten u graag zien hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.


In de afgelopen jaren hebben we honderden projecten gevisualiseerd.

Nothing found.

Wij helpen je graag om je communicatiedoelstellingen te behalen.

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land