We vertellen je graag meer over deze samenwerking.

Strategische samenwerking met Mett

Wil je ook altijd de online dialoog mogelijk maken, en mensen laten samenwerken aan projecten?
Dan hebben we leuk nieuws!
Want we zijn een strategische samenwerking aangegaan met Mett.

Wat heeft Mett te bieden?
Wij krijgen steeds meer klanten die een projectwebsite of participatieplatform voor meerdere projecten nodig hebben. En daar is Mett in gespecialiseerd, vandaar de strategische samenwerking! Mett zorgt voor een gestroomlijnde online dialoog en laat mensen samenwerken aan projecten. De software van Mett is super eenvoudig in gebruik, kent uitgebreide mogelijkheden zoals stemmen, reageren, tijdlijn, documenten delen etc. en voldoet ook nog eens aan alle strenge eisen van de overheid als het gaat over veiligheid, privacy en toegankelijkheid.

Zie www.mett.nl

En hoe gaat Mett ons inzetten in onze strategische samenwerking?
In de projectwebsites en participatieplatformen van Mett is daarnaast regelmatig behoefte aan duidelijke kaarten en goed beeldmateriaal. Realistische beelden leveren een betere discussie op. De basis voor draagvlak. En daar wordt voortaan The Imagineers Holland voor ingezet! Complexe veranderingen in de omgeving kunnen klanten van Mett nu eenvoudig uitleggen aan de hand van visualisaties van The Imagineers. En daar bovenop kan Mett nu ook beeld- en kaartgestuurde enquêtes houden en een virtueel bezoekerscentrum inrichten voor haar klanten.

We werkten al regelmatig samen, maar nu gaan we deze samenwerking intensiveren! Wilt u ook met The Imagineers samenwerken? Klik hier dan, om contact met ons op te nemen.


Samenwerking met Mett en The Imagineers