Van Wijnen heeft ons gevraagd om de visuele impact van een renovatieproject in Doetinchem op een innovatieve manier in beeld te brengen. Hiervoor hebben wij de Visual Twin ingezet die de basis vormt voor de animatie waarin de huidige met de toekomstige situatie wordt afgewisseld, om zo de veranderingen visueel in beeld te brengen. 

Het doel van Van Wijnen is om deze animatie in te zetten als ondersteuning bij het informeren van de bewoners en de omwonenden van het appartementencomplex.

Het projectgebied is op hoog detailniveau ingescand om hier vervolgens een Visual Twin 3D model van uit te werken, in samenwerking met de betrokken architect is het 3D model aan de Visual Twin toegevoegd. Vervolgens hebben onze specialisten beide 3D modellen verwerkt in een duidelijke animatie, die een doorkijkje naar de toekomst laat zien.

Het resultaat

Het eindproduct is een innovatieve en realistische 3D animatie geworden. Door het gebruik van geavanceerde technieken zijn de veranderingen op een eigentijdse wijze in beeld gebracht, waardoor de veranderingen voor iedereen helder, duidelijk maar vooral op een laagdrempelige manier getoond worden.

Meer weten over de Visual Twin oplossing?

Logo The Imagineers
Volg ons op social media