Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Of mail | bel
ernest@theimagineers.com
06 – 53 90 35 76

RijnlandRoute

Wij visualiseren de mogelijke, toekomstige omgevingsveranderingen van de RijnlandRoute voor de betrokkenen van het project.

Een nieuwe weg aanleggen vraagt om goede omgevingscommunicatie met iedereen die daarbij betrokken is. Hoe duidelijker de plannen worden uitgelegd, hoe minder vragen er zijn. En de vragen die overblijven, gaan veel meer de diepte in. Praten vanuit hetzelfde uitgangspunt is essentieel voor een soepel verloop van een project als dit.

Daarom hebben wij in opdracht van de RijnlandRoute een interactieve applicatie ontwikkeld die de toekomstige weg al in detail laat zien. In de allereerste fase van het project maakten we gebruik van serious gaming. Dit geeft in een gesimuleerde omgeving weer hoe het project eruit kan komen te zien. Toen de plannen concreter werden, hebben we de plannen ingepast in het bolfoto platform. Hierdoor is het plan in een realistische omgeving te zien en zorgt het voor een goede omgevingscommunicatie.

De RijnlandRoute zichtbaar

Omdat de regio Holland Rijnland te maken heeft met opstopping van verkeer, werd er gekozen voor het aanleggen van een nieuwe weg. Deze weg loopt van Katwijk, via de A4 naar de A44 bij Leiden. Mooi om het Groene Hart heen.

Met behulp van serious gaming hebben we betrokkenen en geïnteresseerden de gelegenheid gegeven om al precies te zien hoe de weg eruit komt te zien. Vanuit de lucht, maar ook vanuit de auto. Dit heeft op een prettige en toegankelijke manier veel onduidelijkheden weggenomen voor belanghebbenden in dit project.

 

Klik hier voor de link naar de omgeving. Bent u benieuwd hoe ons platform uw project kan helpen met communiceren naar de omgeving? Neem dan contact met ons op!