Ontdek hoe het buitendijks plan er in de toekomst uit kan komen te zien met onze realistische visualisaties:

We hebben geweldig nieuws te delen. Ons team heeft de video-visualisaties gemaakt van het ambitieuze Buitendijks Plan 2.0, ontwikkeld door het Meerlicht-consortium. Dit plan voorziet in de bouw van open atollen met zonnepanelen in het IJsselmeer, waarmee jaarlijks minimaal 1,7 terawattuur zonne-energie opgewekt kan worden.

Onze visualisaties zijn ontwikkeld met hoog realisme, waardoor je het plan al fietsend of varend kunt beleven. De beelden zijn waarheidsgetrouw en nemen je zelfs mee in de onderwaterwereld.

We zijn er trots op dat we deel hebben mogen uitmaken van dit project en samen hebben kunnen werken met het Meerlicht-consortium (bestaande uit GroenLeven en Van Oord en de partners TNODeltaresWaardenburg Ecology en H+N+S Landscape Architects.

Pim Kupers van H+N+S Landschapsarchitecten vertelt over het Buitendijks Plan 2.0 en laat je meenemen in de beelden van de toekomst. Wij nodigen je uit om te ervaren hoe het eruitziet en hoe dit plan een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ambitie uit deRegionale Energiestrategie (RES) van de energieregio Noord-Holland Noord.

Visualisatie Buitendijks plan

Benieuwd naar de video van het Buitendijks plan? Klik dan hier!

Wil je dit ook?

Wil je ook acceptatie & draagvlak voor jouw project creëren? Dan helpt een realistische en waarheidsgetrouwe visualisatie en een platform waar je in gesprek kunt gaan zoals we dat vanuit The Imagineers hebben gedaan voor het Buitendijks plan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden vanuit ons platform?

Klik hier om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bekijken

Bekijk meer