Tedde, bedankt voor je waardevolle inzet bij The Imagineers en succes bij Rijkswaterstaat!

Je hebt hem vast wel eens ontmoet of gesproken op de Landelijke Omgevingsdag, De WindEnergy beurs in Hamburg of op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Onze Tedde.

Als talentvolle stagiaire van de NHL Stenden Hogeschool bedrijfskunde, management economie en recht met een specialisatie op ondernemerschap en innovatie. Hiermee kwam hij op de juiste plek terecht, waarmee hij vervolgens vijf jaar gebleven. In die tijd heeft hij zich ontwikkeld tot adviseur binnen ons bedrijf.

In deze 5 jaar is er veel gebeurd, het vakgebied omgevingsmanagement is volop in beweging door de klimaatagenda, burgerparticipatie en duurzame energie. En daar heeft hij met zijn neus bovenop gezeten. Als adviseur binnen The Imagineers Holland heeft hij zich vooral ingezet om de veranderingen in de fysieke leefomgeving inzichtelijk, maar ook begrijpelijk voor stakeholders (voornamelijk bewoners) te maken bij gemeenten, provincies, projectontwikkelaars en ingenieurs- en adviesbureaus. Een realistische visualisatie geeft de omgeving de mogelijkheid om te begrijpen wat er gaat gebeuren en daarmee een beslissing over te kunnen nemen.

Ook internationaal heeft hij laten zien wat de kracht van een realistische visualisatie is met onze Windplanner. De inzet van Windplanner helpt de projectontwikkelaars om projecten te versnellen, verschillende mogelijkheden te verkennen en de omgeving direct mee te nemen in de ideeën.

En zijn kennis en ervaring heeft hij verder verrijkt met een Masterclass Transitie Omgevingswet van Bestuursacademie Nederland. Deze heeft hij succesvol afgerond met een 9. We zijn beretrots op hem.

En nu is het tijd om een volgende stap te zetten voor hem. Naar de overkant zoals we dat noemen; als adviseur omgevingsmanagement bij Rijkswaterstaat. Hij brengt zijn kennis en kunde mee over. Met de kracht van een realistische visualisatie en de impact op de omgeving en brengt daarmee de omgevingsontwikkelingen weer verder. Beste RWS, wees zuinig op deze kanjer!

En Tedde bedankt voor je inzet en prettige samenwerking! We spreken elkaar snel weer.

Totdat we een waardige opvolger hebben gevonden (wie-o-wie?). Zullen collega Ronald de Vries en Ernest Dik de contacten en activiteiten overnemen.

Bekijk meer