On- en offline participatie komen samen in Groningen

Aanpak ring zuid Maquette & Maptable

On- en offline participatie komen samen door de inzet van de MapTable in het informatiecentrum Ring Zuid Groningen.

In opdracht van projectorganisatie Aanpak Ring Zuid hebben we de oplevering van de MapTable verzorgd, wat een innovatieve tool is voor interactieve gebiedsparticipatie!

De MapTable brengt on- en offline perfect samen en stelt ons in staat om de content uit het Gebiedsparticipatie Platform direct te tonen, inclusief foto’s van de uitvoering. Om hiermee een gedetailleerd overzicht te kunnen geven van het voortgangsproces en alle betrokkenen/stakeholders te betrekken bij de ontwikkelingen rondom het project Aanpak Ring Zuid Groningen.

Samenwerking oplevering MapTable

Met trots werken we samen met onze Partner in Participatie, Smarticipatie, die de MapTable via The Imagineers als reseller heeft geleverd. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de MapTable en de maquette een krachtige interactieve en informatieve beleving bieden.

Aanpak Ring Zuid Groningen MapTable

Ervaring

The Imagineers zijn wereldwijd actief in meer dan 24 verschillende landen, hiermee hebben we ondertussen al meer dan 4000 project gedaan. Dit rondom visualisaties van impactvolle omgevingswijzigingen voor betrokken stakeholders. Veel projectontwikkelaars, overheden en professionals weten ons te vinden om het eerlijke beeld te visualiseren, om discussie te versnellen en draagvlak te creëren.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Klik dan op de button hieronder om direct een afspraak in te plannen of neem contact met ons op.

Maak hier een afspraak met Ernest

Bekijk meer