Hoe maak je complexe processen inzichtelijk en begrijpelijk?

Visualiseren en faciliteren bij gebiedsontwikkeling

Begin maart 2023, stond The Imagineers in de Nommer, met het redactionele artikel: ‘Complexe processen inzichtelijk en begrijpelijk maken’.

In dit artikel wordt de lezer meegenomen in hoe onze software en diensten kunnen helpen bij integrale gebiedsontwikkeling.

 

 

 

Benieuwd naar het artikel van de Nom?

Klik hier om het artikel te bekijken

Uit het artikel van de Nommer:

Wij van The Imagineers laten de toekomst zien d.m.v. visualisaties, dat is de ene helft van wat we doen. De andere helft wat we doen is vanaf het begin tot en met het einde van de rit meedenken in het proces. Zodat het project meer acceptatie en draagvlak creëert en een snellere looptijd heeft.

‘Gedoe komt er bij gebiedsontwikkeling altijd, zegt mede-eigenaar Ernest. Het is logisch dat stakeholders vragen hebben, wat er gebeurt als ze voor variant A of variant B kiezen. Onze software laat alle varianten zien, maar dat niet alleen ook het inzichtelijk maken van alle voor- en nadelen van de diverse varianten. The Imagineers vindt transparantie naar zowel de opdrachtgever als de stakeholders erg belangrijk.

Met dit unique selling point hebben wij een instrument in handen waarmee al onze klanten aan de nieuwe omgevingswet kunnen voldoen, die waarschijnlijk in 2024 van kracht gaat. Het grote voordeel voor onze klanten is dat ze sneller draagvlak creëren en projecten sneller kunnen opleveren.

In 2015 Investeerde de NOM al in The Imagineers, met een financiering voor internationale expansie en dat is al aardig gelukt. Inmiddels wordt het product ‘Windplanner’ al in 23 verschillende landen gebruikt.

“De energietransitie zien The Imagineers als belangrijk speelveld voor onze diensten, maar we benaderen het altijd integraal. ‘

Realistische software leefomgeving

Ervaring

Zoals eerder al benoemd in de nommer zijn we van de The Imagineers wereldwijd actief in meer dan 23 verschillende landen, hiermee hebben we ondertussen al meer dan 4000 projecten gedaan. Dit rondom visualisaties van impactvolle omgevingswijzigingen voor betrokken stakeholders. Veel projectontwikkelaars engemeentes weten ons te vinden om het eerlijke beeld te visualiseren, omdat dat de discussie versneld. Hiermee versnelt uiteindelijk ook hun project.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Klik dan op de button hieronder om direct een afspraak in te plannen!

Maak hier een strategische afspraak met Ernest

Bekijk meer