Kom jij bij ons werken?

Ready to shape tomorrow als startende Sales Consultant Junior

The Imagineers heeft ambitie! We zijn op zoek naar een Junior Sales Consultant die samen met ons, zowel nationaal als internationaal, wil meebouwen aan de verdere groei van ons bedrijf. 

Ben jij een betrokken en zelfstandig opererend persoon met een commerciële drive en heb je affiniteit bij vraagstukken in het ruimtelijke domein? Staat klanttevredenheid voor jou op nummer één?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over The Imagineers

The Imagineers brengen veranderingen in leefomgeving in beeld en koppelen daar informatie aan. Denk aan nieuwe (snel)wegen, woonwijken, zonneparken, windmolenparken, hoogspanningsmasten. Door dit op een juiste manier te doen op het juiste tijdstip in het planproces, kunnen wij deze processen verbeteren en versnellen. 

Wij hebben alles in huis om ‘morgen’ vandaag al zichtbaar te maken en begrip daarover te brengen. Van beeldvorming met 2D of 3D visualisaties, tot interactieve reizen door een virtuele wereld. En dat versnelt projecten van onze klanten. 

The Imagineers is een Nederlandse scale-up met ruim 20 jaar ervaring. Vanuit Sneek bedienen we met onze oplossingen meer dan 250 organisaties in 21 landen. 

Thema’s waar wij aan bijdragen zijn; infrastructuur, energietransitie (opwek en warmte), klimaatadaptatie en integrale gebiedsontwikkeling. Onze software suite bestaat uit de producten: Gebiedsparticipatie Platform, Planner Software, Online Bezoekerscentrum en Projectwebsites. Met deze Suite bedienen wij voornamelijk klanten in de markt van overheid, projectontwikkeling, ing. & adviesbureau’s en landschapsarchitecten. 

Onze cultuur is informeel, nuchter en pragmatisch. Onze geheime wapens? Vrijheid, creativiteit en innovatie. Je mag bij ons initiatief nemen, kunt flexibel opereren en krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken. 

 

Functieomschrijving

Als Sales Consultant Junior ben je samen met je sales collega’s verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe opdrachtgevers die willen werken met de producten van The Imagineers. Jouw rol richt zich op alle stappen in de de sales cycle, van het leggen van het eerste contact tot en met het closen van de deal.

Hierbij gebruik je creatieve manieren zoals, online acquisitie, social selling, verzorgen van demo’s, -presentaties en webinars.

Als ‘digital first’ bedrijf faciliteren we maximaal het online werken. Slimme digitale tooling zoals marketing automation, nieuwsbrieven, data analyse en optimaal ingerichte processen, gaan jou helpen maximaal resultaat te halen uit jouw sales funnel. 

 

Wat ga je doen? 

 • Je bent verantwoordelijk voor een deel van onze groeidoelstelling door het vinden van nieuwe leads en deze zelfstandig te converteren naar opdrachten. 
 • Je onderhoudt het contact met een aantal van onze klanten en bent in staat deze contacten verder uit te bouwen naar een langdurige strategische samenwerking. 
 • Je verzorgt (online) demo’s en presentaties, werkt zelfstandig offertes uit en zorgt ervoor dat jouw KPI’s worden behaald. 
 • Je werkt nauw samen met collega’s om The Imagineers en haar producten nog beter te maken.

 

Wie ben jij? 

 • Je hebt net je HBO studie afgerond (bij voorkeur CE, MER of international business) 
 • Je hebt affiniteit bij vraagstukken rondom gebiedsontwikkeling en/of de energietransitie. 
 • Je bent een echte Imagineer: pixel perfect, enthousiast, proactief en communicatief vaardig en je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken. 
 • Je hebt een digitale mindset.
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal tot in de puntjes. 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 


Wij bieden

The Imagineers biedt je een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving bij een groeiende onderneming. Je komt te werken in een dynamische en informele organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Je werkt samen met leuke en gedreven collega’s. 

 

Young Professional Programma

Speciaal voor deze functie heeft The Imagineers een Young Professional Programma opgezet. Gedurende een jaar krijg je intensieve begeleiding vanuit de directie en loop je mee met een ervaren sales collega, die tevens jouw buddy wordt om mee te sparren. Tijdens interne- en externe trainingen nemen we je mee in alle facetten van het salesvak, leer je onze organisatie, producten en doelgroepen tot in de details kennen, heeft de Omgevingswet straks geen geheimen meer voor jou en krijg je ruimte en ondersteuning om je zowel persoonlijk én professioneel te ontwikkelen. 

Verder bieden we je:

 • Een fijne werkomgeving in Sneek en alle flexibiliteit om vanuit elke plek in Nederland vanuit huis te werken.
 • Klanten die ertoe doen en ook nog eens leuk zijn om mee samen te werken. 
 • Leuke uitjes of borrels met collega’s.
 • Een innovatieve organisatie die altijd in beweging is.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 
 • NS Business Card.
 • Een marktconform salaris en pensioenregeling. 

 

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ernest Dik, onder telefoonnummer: 06-53903576, contacteer onze contactpagina of per mail ernest@theimagineers.com

 

Interesse?

Ben jij degene die het verschil gaat maken? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Reageren kan door jouw cv en motivatie per mail te sturen naar werken@theimagineers.com


Neem contact met ons op

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Sales consultant

Benieuwd wat het team van The Imagineers je kan brengen?

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land