BIJ ONS WERKEN

Meewerkstagemarketing encommunicatie

Stage & afstuderen

Wie zijn wij?

The Imagineers helpt mensen begrip te krijgen voor veranderingen in hun leefomgeving. Dat doen we met innovatieve schaalbare software en 3D visualisaties. We werken en voelen ons als een start-up en toch zijn we een ervaren speler op de markt; we bestaan al bijna 20 jaar. We zijn door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot één van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland en finalist van het meest innovatieve bedrijf van gemeente Súdwest Fryslân en daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Wat ga jij doen bij een Meewerkstage marketing en communicatie?

Je draait mee in een team van 4 commerciële collega’s binnen een creatief bedrijf van 12 jonge creatieve geesten en technisch specialisten. Binnen één dag zal je je op je gemak voelen in een professionele en ongedwongen sfeer.

Er zijn talloze marketing gerelateerde taken te verrichten op het gebied van social media, SEO/SEA, social selling, teksten schrijven t.b.v. website en klantcases, marketing campagnes en marketing automation. Dit alles zowel binnen Nederland als wereldwijd. We hebben partners in Duitsland en Engeland en zijn inmiddels actief in 18 landen. Ben je creatief, ambitieus, leergierig en heb je gevoel voor taal? Dan ben jij degene die we zoeken binnen een Meewerkstage marketing en communicatie.

Uiteraard zul je gedurende je stageperiode intensief begeleid worden door een ervaren collega’s. Tegelijkertijd bieden we je ook de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

Profiel van onze droomkandidaat:

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding in een commerciële of marketing richting (zoals: Marketing management, marketing en communicatie, International Business of Bedrijfskunde MER).
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig, leergierig en commercieel ingesteld.
  • Je wordt enthousiast om te werken binnen een klein team met jonge professionals, waarbij je veel verschillende werkzaamheden mag doen.
  • Beschikbaar per 1 februari 2022.
  • Minimaal 32 uur bij week mee te draaien.
  • Je bent een kei in de Nederlandse- en Engelse taal.

Wij bieden:

  • Mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk je werk te doen. 
  • Aantrekkelijke stagevergoeding.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een organisatie met een open en agile cultuur met een goede balans tussen hard werken en lol/plezier.

 

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons! Volg ons daarnaast ook alvast op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat het team van The Imagineers je kan brengen?

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land