Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Visuele impact en oplossingen delen

Klimaatadaptatie zijn de aanpassingen die nodig zijn om woonomgevingen klimaatbestendig te maken. Denk bijvoorbeeld aan het vergroenen van een winkelstraat, het waterbestendig maken van een speeltuin of het verhogen van de dijken om natte voeten te voorkomen. Het is echter moeilijk om uit te leggen hoe het mogelijke toekomstbeeld eruit komt te zien. Met het Gebiedsparticipatie Platform  toon je de visuele impact van klimaatadaptieve projecten voor betrokkenen en deel je welke oplossingen er geboden kunnen worden. 


Makkelijk een laagdrempelig

Met het Gebiedsparticipatie Platform stellen we jou als opdrachtgever in staat om het eerlijke verhaal over jouw klimaatadaptieve project te vertellen. En dat op een makkelijke, laagdrempelige manier! Wij beschikken over de juiste visuele middelen om complexe veranderingen in de leefomgeving over te brengen op de doelgroep. Het is belangrijk om de betrokkenen zo goed mogelijk te informeren, zodat ze weten wat er in hun leefomgeving speelt. Op deze manier creëer je meer draagvlak voor jouw klimaatadaptieve project.


Verbinding met andere thema's

Vanwege de voortdurende klimaatverandering is het noodzakelijk dat gemeenten en andere belanghebbenden aan de slag gaan met het thema klimaatadaptatie. Binnen alle projecten houden zij zich bezig met dit onderwerp. Als er bijvoorbeeld een nieuwe woonomgeving wordt gecreëerd, is het belangrijk dat deze klimaatbestendig is. Daarom is klimaatadaptatie onlosmakelijk verbonden met andere thema’s zoals gebiedsontwikkeling en energietransitie. Wij helpen je graag bij de integrale aanpak met andere onderwerpen. 

Online Bezoekerscentrum als presentatiemiddel

Combineer het Gebiedsparticipatie Platform met het Online BezoekerscentrumDit is een 3D-omgeving waarin je alle informatie over jouw project kwijt kunt. Hierdoor is het product uitermate geschikt als presentatiemiddel voor jouw project. Daarnaast kun je met het Online Bezoekerscentrum volledig zelfstandig te werk gaan: wij leveren een vast format, dat jij vult met content. Zo staat jouw Online Bezoekerscentrum in principe binnen een dag online. Hoe uitgebreid of beknopt jouw project ook is.


Visualisaties als bijkomende dienst

Onze visualisaties vormen een aanvullende dienst op het Gebiedsparticipatie Platform. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het maken van visualisaties. Deze trekken de aandacht, vertellen het werkelijke verhaal, zijn accuraat én kunnen bijdragen aan het creëren van draagvlak. Vanwege de data die wij gebruiken, kunnen wij onze 3D-camera’s op exact dezelfde plek plaatsen als waar de echte foto’s en video’s zijn genomen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een realistische weergave geven van de veranderingen in de leefomgeving.

Bekijk onze infrastructuur video

Wij brengen de impact van jouw klimaatadaptieve project helder over.