Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Of mail | bel
ernest@theimagineers.com
06 – 53 90 35 76

Sportzone Sittard

Heijmans gaat een veelzijdig wielerparcours realiseren op de Sportzone Limburg. Om de gemeente Geleen/Sittard te overtuigen tijdens de aanbesteding, heeft Heijmans aan ons gevraagd om hun ontwerp te verbeelden. Hun voorstel scoorde maximaal op de onderdelen ‘uitdaging, uitstraling en beleving’. En daar zijn wij op onze beurt ook best een beetje trots op!

Overtuigende sfeerbeelden van Sportzone Sittard

Aanbestedingen zijn altijd spannend, ook voor Sportzone Sittard. In een kort tijdsbestek moet je met je team: een zo aantrekkelijk mogelijk ontwerp maken, rekening houden met alle randvoorwaarden en vlijmscherp zijn op de kosten. En dan voor Sportzone Sittard dit plan overtuigend over de bühne brengen: meedoen aan een aanbesteding is topsport.

Heijmans schakelde ons in om de visualisaties te verzorgen, met speciale aandacht voor gevoel en beleving. Het resultaat: een 360° video, waarbij beelden van de huidige omgeving gecombineerd zijn met de plannen voor de toekomst. Op een intuïtieve manier kan er geschakeld worden tussen ‘nu’ en de ‘toekomst’.

link naar de 360° video:

360° Video Sportzone Sittard

link naar de omgeving:

https://www.theimagineers.com/sportzonesittard

Wilt u ook visuele beeld inzetten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen van onze adviseurs.