Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Of mail | bel
ernest@theimagineers.com
06 – 53 90 35 76

Haven-Stad Amsterdam

Haven-Stad Amsterdam is op moment de grootste binnenstedelijke gebiedsontwikkeling van Nederland. Aan beide kanten van het IJ wordt de komende jaren gebouwd. 

Voor Haven-Stad Amsterdam wordt er gewerkt aan maar liefst 40.000 tot 70.000 betaalbare woningen en 45.000 tot 58.000 arbeidsplaatsen. Hierbij zijn scholen, parken en sportvelden allemaal binnen handbereik. Hiernaast wordt Haven-Stad Amsterdam ook nog eens duurzaam. De stedenbouwkundige structuur is beschreven in het integraal Raamwerk. Het Raamwerk wordt gebruikt als regiedocument om toekomstige ontwikkelingen te beoordelen, zodat deze de komende 35 jaar in goede banen worden geleid.

Voor dit grote project heeft The Imagineers een platform opgezet waar burgerparticipatie wordt gefaciliteerd. Dit aan de hand van een enquête module welke binnen dit platform is gehouden, en de mogelijkheid om vragen te stellen op de kaart. Tevens worden de veranderingen hier in beeld gebracht vanuit 17 verschillende fotolocaties.

Ben jij benieuwd geworden? Klik hier om een kijkje in het platform. Bent u benieuwd hoe ons platform kan helpen om acceptatie en draagvlak te creëren? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over het Gebiedsparticipatie platform?