We vertellen je graag meer over deze samenwerking.

Vacature Stagairs – The Imagineers

Vacature afstuderen – The Imagineers

Onderzoek naar AI technieken met als doel sneller en betere 3D modellen in onze Planner-software te krijgen.

Ben jij nieuwsgierig, zelfsturend en heb jij een opbouwende, kritische houding? Heb jij daarnaast een passie voor visualisatie en technologie en werk je graag samen met professionals aan innovatieve oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! The Imagineers biedt een uitdagende afstudeeropdracht waar je onderzoek doet naar AI-technieken om onze Planner-software naar een hoger niveau te tillen.

Over de Afstudeeropdracht:

Tijdens jouw opdracht ga je op onderzoek uit naar AI-technieken met als doel sneller en betere modellen te integreren in onze Planner-software. Hierbij kun je denken aan het verbeteren van de workflow, tooling en procedures. Het onderzoek richt zich op autonome AI-oplossingen, maar ook op integratie van AI binnen bestaande 3D-applicaties zoals 3D Studio Max, Blender en eventueel Unreal Engine. Jouw bijdrage gaat ons helpen om onze processen verder te optimaliseren en nieuwe
technologieën succesvol te implementeren.

De aanvang van de opdracht is begin februari 2025 en betreft een HBO
afstudeeropdracht. Wij zoeken bij voorkeur een CMD afstudeerder of iemand van een relevante opleiding die affiniteit heeft met AI.

Wat ga je doen:

  • Onderzoek doen naar relevante AI-technieken voor het verbeteren van onze modellenbibliotheek in onze Planner-software.
  • Verbeteringen voorstellen voor de workflow en tooling rondom onze processen.
  • Meedenken over procesafspraken en het optimaliseren van koppelingen met externe bronnen en door klanten aangeleverde content.
  • Onderzoek naar AI-oplossingen, zowel zelfstandig als geïntegreerde tools in programma’s zoals 3D Studio Max, Blender en Unreal Engine.
  • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s om jouw bevindingen te testen en te implementeren.

Wie ben jij:

  • Nieuwsgierig: Je hebt een passie voor ontdekken en durft vragen te stellen.
  • Zelfsturend: Je bent proactief en neemt zelf het initiatief in jouw onderzoek.
  • Opbouwend kritisch: Je hebt een professionele werkhouding, waarbij je je eigen werk, en dat van je collega’s, onder de loep durft te nemen, en je staat open voor feedback.
  • Samenwerker: Je werkt graag samen in een team en je weet hoe je jouw inzichten kunt delen met anderen.
  • Beschikbaar: vanaf februari 2025

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende afstudeeropdracht binnen een innovatief bedrijf.
  • Begeleiding door ervaren professionals en volop mogelijkheden om te leren.
  • Een kans om jouw onderzoeksresultaten direct toegepast te zien binnen ons product.
  • Een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en samenwerking centraal staan.
  • Een passende stagevergoeding.

Wie zijn wij?
The Imagineers brengen veranderingen in de leefomgeving in beeld en koppelen daar informatie aan. Denk aan nieuwe (snel)wegen, woonwijken, zonneparken, windmolenparken, hoogspanningsmasten.

Door dit op een juiste manier te doen op het juiste tijdstip in het planproces, kunnen wij deze processen verbeteren en versnellen.

Wij hebben alles in huis om ‘morgen’ vandaag al zichtbaar te maken en begrip daarover te brengen. Van beeldvorming met 2D of 3D visualisaties, tot interactieve reizen door een virtuele wereld. En dat versnelt projecten van onze klanten. Tot onze klanten behoren overheden, projectontwikkelaars, communicatiebureaus, ingenieursbureaus en adviesbureaus.

Voor meer informatie: www.theimagineers.com

Onze Planner-software stelt gebruikers in staat om snel en efficiënte
windmolenparken, hoogspanningstrajecten of zonneparken te ontwerpen en te plaatsen, en het resultaat hiervan direct weer te geven in de interactieve 3D omgeving, en ingepast in 360 graden foto’s. Op deze manier kunnen gebruikers snel zien welke impact hun ontwerp op de omgeving zal hebben en kan men aan de hand hiervan hun ontwerp direct aanpassen.
Voor meer informatie: www.windplanner.com