Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Innovatie zit in ons DNA en bloed

Wij zijn The Imagineers en kunnen alles visueel tot leven brengen. De nieuwste visuele technieken onderzoeken we en proberen we uit. Slaan we steil achterover van verwondering? Dan gaan we de tools gebruiken zodra de kans zich voordoet. Nooit zomaar, trouwens. Altijd met een belangrijke doelstelling als leidraad. En als het nu nog niet kan, dan kunnen wij het straks als eerste.


Verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht zit in ons DNA

Ons team bestaat uit bevlogen beeldmakers, software-engineers, creatieve geesten en technisch specialisten. Wij worden warm van visuele technische tools die wij kunnen gebruiken voor onze missie: het versnellen van projecten met visualisaties om de communicatie tussen betrokken partijen te vergemakkelijken. Want: verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht. Dat geloven wij niet, dat weten wij. We denken graag met je mee als je een specifiek vraagstuk of project hebt waarbij visualisaties het verschil kunnen maken.

Ons DNA: Wij verbeelden

Aanpassingen in de leefomgeving of werkruimte van betrokkenen worden vaak als ingrijpend ervaren. Hoe noodzakelijk ze ook zijn. Door deze veranderingen zo realistisch mogelijk te verbeelden, ziet iedereen hetzelfde. Dat praat een stuk makkelijker. Wij hebben alles in huis om toekomstige situaties zichtbaar te maken, zodat stakeholders zich een realistisch beeld kunnen vormen.


Zien, ervaren en begrijpen

Onze producten en diensten vergroten het onderlinge begrip tussen belanghebbenden in een project, zoals bijvoorbeeld het Gebiedsparticipatie Platform. Ze laten zien welke uitwerking een voorstel heeft op het landschap en de leefomgeving. Daarnaast wordt er uitleg bij de veranderingen gegeven en is er mogelijkheid voor discussie en participatie. Hierdoor praat iedereen over hetzelfde, kunnen drempels worden weggenomen en kunnen er samen goede beslissingen worden gemaakt.


Ons doel

Initiatiefnemers en stakeholders en dan met name (onwetende) burgers dichter bij elkaar brengen bij veranderingen in de fysieke leefomgeving.

Onze cultuur

Onze cultuur is gemakkelijk terug te vinden in onze kernwaarden. Zo zit werken met onze collega’s onderling hoog in ons dna, maar uiteraard ook met onze klanten.

  • Vandaag goed, morgen beter: stap voor stap, gewoon doen!
  • Samen werken met lol en plezier
  • Open en transparant
  • Neem je vrijheid, pak je verantwoordelijkheid
  • Focus op eindresultaat

Jeroen Rispens(Mett)

“Wij raden onze klanten aan om met The Imagineers te werken als complexe plannen eenvoudig uitgelegd moeten worden aan de belanghebbenden. Ook is de mogelijkheid om een beeldgestuurde enquête toe te voegen van grote meerwaarde bij de participatieve projecten die wij ondersteunen met ons digitale participatieplatform.”


Onze cultuur

Onze cultuur is gemakkelijk terug te vinden in onze kernwaarden. Zo zit werken met onze collega’s onderling hoog in ons dna, maar uiteraard ook met onze klanten.

  • Vandaag goed, morgen beter: stap voor stap, gewoon doen!
  • Samen werken met lol en plezier
  • Open en transparant
  • Neem je vrijheid, pak je verantwoordelijkheid
  • Focus op eindresultaat

Dit zeggen (inter)nationale opdrachtgevers over The Imagineers

“Wij hebben met uitermate veel plezier en waardering samengewerkt met The Imagineers. De snelheid van handelen, de professionaliteit, het inlevingsvermogen, de creativiteit en de kwaliteit van het uiteindelijke product zijn een belangrijke succesfactor geweest voor het participatieproces.”

Guido Wallagh (Partner bij Inbo en Projectleider informatie- en consultatieronde)

Benieuwd wat het team van The Imagineers je kan brengen?

Ontdek onze ervaring in projecten in de ruimtelijke ordening

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

wind

infra

solar

line

land