Ernest Dik
Ga in gesprek
Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Geschikt voor grote en kleine infrastructuur projecten

Projecten waarbij de infrastructuur wordt aangepast, zijn veelal ingrijpend voor betrokkenen. Voor hen zijn de exacte aanpassingen of de redenen van de gemaakte keuzes vaak onduidelijk. Met het Gebiedsparticipatie Platform maak je complexe informatie over jouw infraproject toegankelijk voor een grote groep betrokkenen. Ongeacht hoe groot of klein jouw infraproject is. Zo voorkom je een ongefundeerde weerstand die jouw infraproject kan vertragen.


Snellere doorlooptijd en meer duidelijkheid

Het Gebiedsparticipatie Platform kun je voor zowel natte- als droge infraprojecten inzetten. Voorbeelden van natte infraprojecten zijn verleggingen van vaarroutes en bruggen. Denk bij droge infraprojecten aan A en N-wegen, groenplannen, rotondes, Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV), fietsroutes en knooppunten. Het delen van een project in het Gebiedsparticipatie Platform met betrokkenen biedt voor beide partijen voordelen: jouw infraproject heeft minder last van ongefundeerde weerstand en betrokkenen weten eerder en beter waar ze aan toe zijn.


Optimale mix van mogelijkheden

Complexe informatie maken wij met het Gebiedsparticipatie Platform toegankelijk door middel van passende, interactieve visualisaties en kaartmateriaal. Gedurende jouw infraproject denken wij graag met je mee over de optimale mix van de mogelijkheden die het Gebiedsparticipatie Platform biedt. De combinatie van beeld, context en dialoog zorgt ervoor dat je grip krijgt op het kennisniveau van betrokkenen. Zo heb je meer controle over hoe zij jouw infraproject daadwerkelijk ervaren.

Online Bezoekerscentrum als presentatiemiddel

Combineer het Gebiedsparticipatie Platform met het Online BezoekerscentrumDit is een 3D-omgeving waarin je alle informatie over jouw project kwijt kunt. Hierdoor is het product uitermate geschikt als presentatiemiddel voor jouw project. Daarnaast kun je met het Online Bezoekerscentrum volledig zelfstandig te werk gaan: wij leveren een vast format, dat jij vult met content. Zo staat jouw Online Bezoekerscentrum in principe binnen een dag online. Hoe uitgebreid of beknopt jouw project ook is.


Visualisaties als bijkomende dienst

Onze visualisaties vormen een aanvullende dienst op het Gebiedsparticipatie Platform. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het maken van visualisaties. Deze trekken de aandacht, vertellen het werkelijke verhaal, zijn accuraat én kunnen bijdragen aan het creëren van draagvlak. Vanwege de data die wij gebruiken, kunnen wij onze 3D-camera’s op exact dezelfde plek plaatsen als waar de echte foto’s en video’s zijn genomen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een realistische weergave geven van de veranderingen in de leefomgeving.

Bekijk onze infrastructuur video

Wij helpen je graag om je communicatiedoelstellingen te behalen.

Ontdek in welke domeinen wij ervaring hebben

Ontdek onze projectervaring in de ruimtelijke ordening.

Windplanner

wind

Infraplanner

infra

Solarplanner

solar

Lineplanner

line

Landplanner

land